Единственото сигурно нещо към този момент е, че ГЕРБ-СДС искат

...
Единственото сигурно нещо към този момент е, че ГЕРБ-СДС искат
Коментари Харесай

Деница Сачева: Срещата с ИТН премина в конструктивен дух

Единственото несъмнено нещо към този миг е, че ГЕРБ-СДС желаят да създадат държавно управление и да поемат отговорност, само че поддръжка не е дадена на 100% от Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, съобщи пред медиите Деница Сачева, ГЕРБ, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ В този миг бездействието и красивите приказки не правят работа “, подсети тя.

Утре сутринта ще бъде излъчена номинацията на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за ръководител на Народното събрание, заяви Деница Сачева.

След срещата с Има Такъв Народ тя разяснява: „ Срещата мина в градивен дух, разговаряхме по съответните политики в нашата управническа стратегия. Чухме това, което мислят и сътрудниците от Има Такъв Народ по нашите оферти. Подробно обсъдихме политики за обучение, пазара на труда, енергетика, правосъдна промяна, предизборни обещания на Има Такъв Народ. Оставихме вратата отворена за това да продължим нашите диалози съответно по политики “.

Тя още веднъж удостовери: „ ГЕРБ-СДС остава на твърдата позиция, че страната има потребност от постоянно държавно управление и считаме, че политическата рецесия може да бъде решена само посредством дейности, храброст и вдишване на отговорност. Затова и сме предложили формула „ Правителство на споделената отговорност “. Всякакви други решения – безучастие, теснопартийни ползи, нямаме подозрение, че ще бъдат отречени от българските гласоподаватели “.

По думите ѝ оттук насетне следва да се види какво ще се случи в първия пленарен ден на следващия ден и дали ще бъде определен ръководител на Народното събрание.

Сачева изясни пред медиите, че среща с „ Величие “ няма да има./Новини.бг

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР