Виктория Асенова загуби работата си в БФС. Тя се надявала,

...
Виктория Асенова загуби работата си в БФС. Тя се надявала,
Коментари Харесай

Виктория “’Цър-Пър“ от „Ергенът“ намери любовта

Виктория Асенова загуби работата си в БФС. Тя се надявала, че ще може да съчетава инфлуенсърството и да работи  в централата, само че за злощастие я уволнили. Причината била, че уронила репутацията на БФС. Новият президент Георги Иванов – Гонзо я уволнил.

Цър-Пър мъчно понесла и отрицателните мнения по отношение на външния си тип. Дори стигна до там, че се подложи на намеса и усъвършенства усмивката си. Плачела преди този момент по цели нощи поради вълната от негативизъм, която се изсипа върху нея.

Тя бе бясно влюбена в ергена Алек, само че той не й обърна задоволително внимание.

Е, от цялата история има и нещо положително. Бившата служителка на БФС най-сетне е намерила любовта, за която мечтаеше толкоз дълго. Няколко пъти е засичана с тайнствен мачо,  с който показали рискова непосредственост.

Потвърждение за това са няколкото фрагмента от басейн край София, който Виктория качи в обществените мрежи - на който театралничи по секси бански, а зад фотообектива нищо чудно да е новото й гадже. Дано всичко върви без спънки!

Носеха се клюки, че Виктория е от ромски генезис, само че тя изрично отхвърли, като оправда по-тъмния си загар с честото посещаване на солариума.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР