Бившият член на секретния екип на ВВС на САЩ Джейсън

...
Бившият член на секретния екип на ВВС на САЩ Джейсън
Коментари Харесай

Извънземен иска резервни части от американската армия

Бившият член на секретния екип на Военновъздушни сили на Съединени американски щати Джейсън Сандс споделя за срещата си с извънземно покрай Зона 51 в пустинята Невада. В подкаста на Disclosure Team специалистът по НЛО Кортни Марчезани споделя невероятната история, която чула от Сандс.

Според Марчезани Сандс твърди, че се е натъкнал на „ безчовечен разсъдък “ (NHI), до момента в който конвоят му е пътувал на подготвителен полигон покрай Зона 51. Районът от дълго време е обект на спекулации и тайнственост, изключително в подтекста на НЛО наблюдения.

Въпреки строгите указания да не контактуват с никого, те били принудени да спрат, когато към тях се доближил мъж във военна униформа. Отваряйки прозореца на колата, Сандс предлага помощ на оказалото се необичайно творение, което желае аварийна част за своя транспортен съд.

Извънземният, съгласно Сандс, отказал да отиде в Зона 51 и да изиска помощ, изненадвайки целия екип. Както обаче отбелязва Маркезани, това е единствено дребна част от мистериозната среща.

Джейсън Сандс има своя дял от несъгласия и странни изказвания, произлизащи от предходната му работа във военновъздушните сили на Съединени американски щати. Някои специалисти считат, че неговите истории изискват по-подробен разбор и удостоверение, до момента в който други непосредствено го назовават „ самозванец “.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР