Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в катастрофа в София,

...
Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в катастрофа в София,
Коментари Харесай

Журналистът Милен Цветков загина в тежка катастрофа


Известният ефирен водещ Милен Цветков почина в злополука в София, заяви Нова телевизия. Инцидентът е станал при конфликт сред джип и лека кола в региона на мол " Парадайс ". Журналистът е получил голям брой контузии и е умрял на път за болничното заведение, осведоми малкия екран.

За случая е арестуван 22-годишен лидер, който е дал позитивна проба за приложимост на опиати, заяви БНР.

Преди по-малко от месец Милен Цветков стартира ново предаване „ Алтернатива “ дружно с Генка Шикерова по V. То беше обявено като предаване " от самостоятелни и мислещи публицисти за самостоятелни и мислещи фенове " с продуцент Люба Ризова, също някогашен кадър на Нова.

Цветков е дълготраен ефирен водещ. Журналистът щеше да навърши 54 година на 30 юли. Той е роден в София през 1966 година Завършил е 7-мо учебно заведение и Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Трупал е опит като кореспондент на предаването " Ку-ку ", като водещ на " По света и у нас ", в " Отзвук " - в Българска национална телевизия, водил е и утринния блок " Здравей, България " по Нова. Името му се свързва най-много с вечерното предаване „ Часът на Милен Цветков “ по Нова тв.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР