Известният холивудски актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер

...
Известният холивудски актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер
Коментари Харесай

Шварценегер към руснаците: Каква денацификация, президентът на Украйна е евреин |

Известният холивудски артист и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер разгласява дълго видеообръщение към съветския народ. В него той изяснява какъв брой доста обича съветския народ и какъв брой доста страда от това, че сега руснаците са жертва на дезинформация и агитация.

Видеото звучи доста откровено и прочувствено.

В началото " терминаторът " споделя по какъв начин първият кумир в живота му е бил руснак - щангистът Юрий Власов. Като 14-годишен младеж Шварценегер го видял онлайн по какъв начин подвига над 200 кг над главата си, отишъл да се запознае с него и по-късно си поставил фотографията му над леглото си, макар че татко му, който се сражавал на страната на Третия райх в Ленинград по време на Втората международна война, бил изрично срещу. Поискал да я смъкна, само че малкият Арнолд отказал.

Шварценегер споделя и по какъв начин през годините любовта му към Русия единствено се е засилвала и че точно това е повода да се обърне към народа на Русия. Той ги приканва да не имат вяра на пропагандни изказвания, че войната в Украйна цели " денацификация " и отбелязва, че самият президент Володимир Зеленски е от еврейски генезис. 

" Силата и сърцата на руснаците постоянно са ме вдъхновявали, по тази причина се надявам, че ще ми позволите да ви кажа истината за войната в Украйна и това, което се случва там. Знам, че вашето държавно управление ви споделя, че това е война за денацификация на Украйна, само че това просто не е правилно. Украйна има президент от еврейски генезис и на чийто татко и тримата братя са били убити от нацистите ", споделя Шварценегер.

Той акцентира, че войната не е стартирана от Киев, а от властта в Кремъл.

" На вас не ви споделят истината и не знаете какви са следствията от тази война, само че аз с болежка в сърцето ви споделям, че хиляди съветски военни към този момент са убити в Украйна. Те се оказаха сред украинският надор, отбраняващ родината си и ръководещите в Кремъл. Руското държавно управление лъже освен хората, само че и личните си бойци ", споделя още Арни във видеото. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР