Известният американски музикант и продуцент Кание Уест обяви разработването на

...
Известният американски музикант и продуцент Кание Уест обяви разработването на
Коментари Харесай

Рапърът Кание Уест пуска собствен автомобил

Известният американски музикант и продуцент Кание Уест разгласи създаването на лично SUV, наречено Donda Foam Vehicle. Въпреки обстоятелството, че към момента няма механически детайлности за бъдещата оригиналност, първото изображение на идния план към този момент се появи в мрежата. Мистериозният автомобил незабавно се набива на очи и наподобява на две концептуални коли, създадени през 70-те години на предишния век. Създателят на известната линии маратонки YEEZY West персонално работи върху дизайна на офроуд транспортното средство.

Единственото изображение, налично онлайн, е графична схема на профила на колата. Концептуалната кола разполага с огромно предно стъкло, разграничено на секции, както и с големи колела. Освен това задните са доста по-големи от предните, а другото извънредно нещо е, че колата няма странични прозорци и общоприети порти.

Форм-факторът му припомня на прототипа AMC AM Van хечбек и на футуристичния Volkswagen ван от 70-те години. Главният дизайнер на колата е Стивън Смит, който сътвори няколко линии маратонки, в това число известните YEEZY West, както и обувки за New Balance и Adidas. В допълнение, рапърът сподели, че колата ще бъде създадена в Съединените щати.

Възможно е нововъведението да получи електрически силов тракт. Като се има поради другарството на Кание с Илон Мъск, възли и елементи от Tesla умерено могат да се употребяват в бъдещата електрическа кола. Освен това в структурата на каросерията ще бъдат употребявани леки материали, в това число композити и алуминий. Ще напомним, че предишния ноември Кание Уест пусна в продажба сбирка от лични коли Ford. За шестте пикапа и джип рапърът завоюва над 400 000 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР