Източник: GlaxoSmithKline Чувствителните зъби са един от най-често срещаните дентални

...
Източник: GlaxoSmithKline Чувствителните зъби са един от най-често срещаните дентални
Коментари Харесай

Как да се справим бързо с чувствителността на зъбите?

Източник: GlaxoSmithKline

Чувствителните зъби са един от най-често срещаните дентални проблеми, само че огромен брой от страдащите не вършат съответни стъпки за справяне с него.

Вместо това, доста хора търсят разнообразни способи, с цел да понижат дискомфорта от положението си, като да вземем за пример отбягване на съответни храни и питиета, пиянство със сламка или прикриване на зъбите с език, с цел да ги предпазят. Някои от тези привички може да имат прочут резултат върху болката, само че е реалност, че те могат да окажат значително въздействие и върху качеството на живот.

През октомври Sensodyne организира акция за показване на новия артикул на марката – Sensodyne Rapid Relief , който клинично потвърдено бързо и дейно облекчава болката от сензитивните зъби единствено за 60 секунди .

За да разберете дали имате чувствителни зъби и по какъв начин да се справите с казуса, може да се присъедините към стотиците, които към този момент се включиха в специфичния тест на Sensodyne .

Тази събота сред 11 и 19 ч. гостите на Paradise Center могат да посетят щанда на марката, ситуиран на равнище 0 (до Централния вход откъм ул. Сребърна). Там ще ги чакат специалистите на Sensodyne, които ще насочат сладоледено предизвикването към всеки, който желае да тества чувствителността на зъбите си. Резултатът от теста ще може да се види в личен фотоколаж, възложен на място или онлайн.

Свързани публикации.. Новата Sensodyne Rapid Relief с неповторима формула за бързо деяние 0 Домашни ограничения против чувствителни зъби 0 6 аргументи за чувствителни зъби 0

Кампанията

продължава и през идващите седмици в София със следния график:
Paradise Center – 14 октомври; Sopharma Business Towers – 16 октомври; Megapark – 20 октомври; The Mall – 21 октомври; Serdika Center Offices – 27 октомври; Serdika Center – 28 октомври;

Още настояща информация за кампанията
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР