Източник: БлицНякога по комунистическо имаше отличени колхознички, бригадирки и други

...
Източник: БлицНякога по комунистическо имаше отличени колхознички, бригадирки и други
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Някога имаше отличени колхознички, бригадирки и други труженички. Сега за БСП Елена Йончева е такава

Източник: Блиц

" Някога по комунистическо имаше отличени колхознички, бригадирки и други труженички. Сега за Българска социалистическа партия Елена Йончева е такава. Те не желаят да изпратят в Екологичен потенциал депутати, които да работят за богатството на страна ни. Използват момента, с цел да пропагандират, че могат да дойдат на власт и вършат всичко допустимо да се докопат до нея.   Националистическите партии са нещо, в което някои от хората имат вяра, само че национализмът разделя. Това е потвърдено и в България. Демокрацията обаче е нещо, което сплотява. "  

Това разяснява на конференция в Пловдив някогашният ръководител на Народното събрание и шести в листата на ГЕРБ Александър Йорданов. 

Той сподели още, че Българска социалистическа партия непременно желае да се върне на власт, само че това не е добре за България. " Червените пропагандират концепциите на Русия и Путин. По този метод целят да настъпи разцепление и разделяне в Европейски Съюз. Това може би няма да направи усещане на страна като Германия, само че за нашата дребна България ще е съдбовно. Единствената мощ, която може да победи Българска социалистическа партия на избори - това е обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили " сподели още Йорданов. 

" Аз разбирам, че се чака на евроизборите да има по-ниска изборна интензивност, само че се надявам твърдите ядра на партиите да се обединят и да отидат да гласоподават. Не се боря непременно да бъда определен, само че считам, че би трябвало да се работи в името на демокрацията ", сподели той. 

На конференцията участваха водачът на сините Румен Христов някогашният зам.-председател на Съюз на демократичните сили и кмет на Карлово доктор Емил Караиванов. Беше показан и Илия Лазаров, който също е в листата на ГЕРБ на 17 място. 

Румен Христов разяснява, че е безапелационен, че обединението ще завоюва изборите и няма да има предварителен парламентарен избор.

„ Ние сме отдадени напълно на подготовката за евроизборите, с готовност за почтено показване, с вяра и убеденост, че нашият претендент Александър Йорданов, който е шести в листата, а и Илия Лазаров, ще съставляват България и Съюз на демократичните сили в Европейския парламент почтено. Българската десница, която е част от европейската десница, която стартира прехода и подсигурява евроатлантическата ориентировка на България, напълно закономерно би трябвало да има представител в Екологичен потенциал ”, разгласи Емил Кабаиванов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКН
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР