Изтегли оттук безплатно приложението “Европейски път: Шумен”Любомир Христов, кмет на

...
Изтегли оттук безплатно приложението “Европейски път: Шумен”Любомир Христов, кмет на
Коментари Харесай

Изтегли безплатно приложението “Европейски път: Шумен”

Изтегли отсам гратис приложението “Европейски път: Шумен”

 любомир христов Любомир Христов, кмет на Шумен:

Честит празник, уважаеми съграждани!
Уважаеми съграждани,
на 11 май цялата православна общественост уважава Светите равноапостоли Кирил и Методий, дали светлината на писаното слово на доста нации. Този ден е празник на Шумен, нравствен избор, изработен преди повече от два века от нашите предшественици, които първи празнуват славянските първоучители. Да помним техните достижения, да се опираме на вдъхновяващите страници от историята ни и да вградим в тях своите фантазии е най-правилният път към положително бъдеще на нашия град.
Празникът на Шумен е опция за нов взор към всекидневието. Той разкрива преходността на политическите пристрастености и упоритости, демонстрира ни, че те не костват и пукната пара пред високата идея – да работиш за Шумен. В такива дни имам вяра, че тези, които желаят да основават, са доста повече. Партията на болшинството няма цвят, тъй като сплотява хора от разнообразни политически цветове, поради общото предпочитание да се построява.
Да превърнем Шумен в актуален, хубав, комфортен град, в който да живеем, да обичаме всяко кътче и да имаме очи за хората, които увличат със своя образец. Без вашата поддръжка – на жителите на Шумен, това са сложни цели. Нека да ги реализираме дружно, тъй като това е нашият град.
Честит празник!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР