Изследванията, направени на Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков

...
Изследванията, направени на Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков
Коментари Харесай

Убиецът на Цветков бил на Сатанинска дрога?

Изследванията, направени на Кристиан Николов, предизвикал гибелта на Милен Цветков в злополука, сочат 4 типа опиат в кръвта - амфетамини, марихуана, кокаин и бромазепам. Но става известно, че може да има и пети опиат, който е необичаен за Европа, от така наречен дизайнерски, именуван демонски или Фонтан на младостта. Наименованието му е адренохром, само че занапред ще се открива до каква степен той е част от коктейла дрога, открит в кръвта на Кристиан.

" Не знам дали изобщо го има този опиат у нас. Той е халюциногенен препарат. Няма данни да е разполагаем в Европейски Съюз до предходната година ", уточни някогашният шеф на Националния център по наркомании лекар Пламен Попов сподели в ефира на Bulgaria ON AIR.

Д-р Попов не изключва разновидността четирите опиата да не са използвани по едно и също време, а да са останали в организма на момчето от предишна приложимост.

" Максималната централизация, която се задържа в кръвта при амфетамините, е от 6 до 24 часа. Телесното тегло и подкожните мазнини дефинират времетраенето. Токсикохимичната експертиза може да откри с приблизителна акуратност ", добави някогашният шеф на Националния център по наркомании.

Независимо по кое време са признати веществата, резултатът е еднакъв - загуба на действителна преценка.

" Постефектът е нараснала себеоценка - можеш да направиш всичко, което желаеш. След това идват депресивни положения, отпадане на тонуса и реакциите ", изясни доктор Попов.

Д-р Попов отхвърли слуховете, че редкият опиат се употребява за лекуване на ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР