Джийн Фолкс току-що беше изхвърлен като участник в The Apprentice“

...
Джийн Фолкс току-що беше изхвърлен като участник в The Apprentice“
Коментари Харесай

Нов акаунт подновява обвиненията, че Тръмп не е уважавал чернокожите в „The Apprentice“

Джийн Фолкс преди малко беше изхвърлен като участник в „ The Apprentice “ и съчувстваше на член на екипажа в бар във фоайето на Trump Кула. Той беше засегнат – и то освен от това, че беше изпъден от риалити шоуто, откакто неговата звезда, Доналд Тръмп, произнесе крилатата си фраза: „ Уволнен си. “

Един от двамата чернокожи състезатели, определени за този сезон през 2010 година Фолкс беше афектиран, че Тръмп го назова нечленоразделен и го упрекна в неначетеност в дълга дрънканица в заседателната зала минути по-рано.

Докато членът на екипа, чернокожа жена, която работеше като управител на играч, го утеши, Тръмп ненадейно се появи в бара.

„ Той пристигна и ме попита: „ Това вашата жена ли е? Тъй като вие двамата бихте били в действителност страхотна двойка, и двамата имате идентичен генезис “, сподели Фолкс пред Асошиейтед прес.

Мениджърът на състезателя безшумно подсети на Тръмп, че тя работи за него. След това Тръмп направи коментар, сходен на нещо, което изрече в заседателната зала, което в никакъв случай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР