Израелският премиер Бенямин Нетаняху пръв в странатасе ваксинира срещу новия

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху пръв в странатасе ваксинира срещу новия
Коментари Харесай

Нетаняху първи в Израел се ваксинира срещу КОВИД-19

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху пръв в странатасе имунизира против новия ковид с препарата на американската компания " Пфайзер ". Това стана в медицинския център на болничното заведение Тел ха Шомер в град Рамат Ган, покрай Тел Авив. Процедурата бе излъчена по държавния ефирен канал Кан, съобщи ТАСС.

Процедурата по имунизирането бе предадена директно, тъй че министър председателят да даде персонален образец и да подтикне необятната общност да се имунизира, заяви канцеларията на израелското държавно управление.

"Това е дребна инжекция за индивида, само че огромна стъпка за здравето на човечеството ", споделя Нетаняху, перифразирайки известната имитация на астронавта Нийл Армстронг при стъпването му на Луната. Заедно с Нетаняху в медицинския център "Шеба " обществено се имунизираха и няколко основни медицински лица, които регистрираха, че това е исторически ден, отбелязва "Джерусалем пост ".

Нетаняху, който е на 71 години, сподели, че мисли за децата, които се грижат за родителите си, както и за внучетата, които желаят "истинско гушкане от дядо си и баба си ", а освен визии в Zoom - платформата за видео срещи, която се употребява интензивно от началото на пандемията, означи Агенция Франс Прес.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР