Израелската армия съобщи, че е потвърдила смъртта на петима заложници

...
Израелската армия съобщи, че е потвърдила смъртта на петима заложници
Коментари Харесай

Израелската армия: Потвърдена е смъртта на петима заложници в Газа

Израелската войска заяви, че е удостоверила гибелта на петима заложници в линията Газа и е уведомила техните фамилии, съобщи Франс прес.

" В последните дни израелската войска и полиция осведомиха фамилиите на петима заложници за тяхната гибел. Експертен комитет откри тяхната гибел след следствие и въз основата на разследващи информации ", сподели представителят на израелските сили Даниел Хагари. Той добави, че военна интервенция е разрешила да бъде върнато в Израел тялото на един от тези петима заложници.

Тялото на Офир Царфати , един от хората, взети за заложници от " Хамас " по време на музикалния фестивал   " Нова “ в кибуца Реим, напълно покрай линията Газа, е било открито неотдавна от израелските сили и е било разпознато по-рано тази седмица от правосъдни чиновници, разгласи армията в свое изказване, съобщи Ройтерс.

Говорителят Хагари сподели, че фамилиите на заложниците Елияху Маргалит, Мая Горен, Ронен Енгел и Аре Залманович са били известени за тяхната гибел, информацията за която се основава на " надеждни разследващи данни ".

Група от представители на фамилии на заложници сподели още, че е доказана гибелта в плен на взет за пленник звук режисьор от музикалния фестивал " Нова “ на име Ги Илуц. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР