През първото тримесечие брутният вътрешен продукт на Синдзян-уйгурския автономен район

...
През първото тримесечие брутният вътрешен продукт на Синдзян-уйгурския автономен район
Коментари Харесай

Синдзян отчете по-добри от очакването икономически показатели за първото тримесечие

През първото тримесечие брутният вътрешен артикул на Синдзян-уйгурския самостоятелен регион е повишен с 5,6%, бюджетните приходи – с 10,7%, а размерът на стокообмена – с 42,7% на годишна база. Това слага положително начало на икономическата интензивност на региона, защото индикаторите са по-добри от предстоящото, съобщи Еркин Тунияз, ръководител на Синдзян-уйгурския самостоятелен регион на провелата се през днешния ден конференция на пресслужбата на Държавния съвет.

Синдзян ще продължи да осъществя тактиката на ККП за ръководство на региона, фокусирайки се върху възстановяване на живота на хора и висококачествено социално-икономическо развиване, уточни той.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед2501Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед22120Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед11266Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед2958Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед3464Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед116803Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78910 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР