От вчера (20 май) е отстранен от длъжност заместник-директорът на

...
От вчера (20 май) е отстранен от длъжност заместник-директорът на
Коментари Харесай

Уволниха дисциплинарно директора на ОДМВР-Ловеч

От през вчерашния ден (20 май) е отхвърлен от служба заместник-директорът на регионалната дирекция на полицията Георги Иванов. Срещу него е формирано дисциплинарно произвеждане.

Старши комисар Станислав Великов бе краткотрайно отхвърлен от служба със заповед на вътрешния министър в средата на февруари т. година От Министерство на вътрешните работи тогава оповестиха, че е формирано дисциплинарно произвеждане против него. Причината - следствие против Станислав Великов по сигнал на областен прокурор, че му е оказван напън. Имало данни и за това, че шефът е подслушвал нелегално. Името на Великов нашумя и около сигналите, че е " отворил чадър " над своя заместител Георги Иванов, който към момента е обвиняем за нелегално присъединение към електропреносната мрежа, открито преди 4 години. По този кузус Софийска градска прокуратура излезе с констатация, че има " пропуски при издаването на достъп до класифицирана информация на Иванов от Държавната комисия по сигурността ".

След няколко прекъсвания и връщания на съвещания, въпросът още веднъж потегли в Районен съд - Ловеч при започване на месец март. На 30 май в съдът е насрочил съвещание по делото против Иванов за кражбата на ток.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР