Представители на САЩ и още няколко държави присъстваха на провелата

...
Представители на САЩ и още няколко държави присъстваха на провелата
Коментари Харесай

Китай призова САЩ да прекратят изпращането на „погрешни сигнали“ към Тайван

Представители на Съединени американски щати и още няколко страни участваха на провелата се през вчерашния ден гала по встъпване в служба на новия тайвански водач Лай Циндъ и му насочиха поздравления по този мотив.

В тази връзка, представителят на държавната Служба по въпросите на Тайван Чън Бинхуа посочи, че в света има единствено един Китай и островът е неделима част от него.

„ Принципът за „ един Китай “ е главен в интернационалните връзки и общопризнат консенсус, към който се придържат болшинство страни. Ние изрично се противопоставяме на всяка форма на публични контакти сред Тайван и Съединените щати и други страни, които са открили дипломатически връзки с Китай, и изрично осъждаме тяхната интервенция в тайванските каузи по какъвто и да е метод и под какъвто и да е предлог “, акцентира той.

„ Съединените щати и още някои страни би трябвало неотложно да поправят държанието си, да съблюдават правилото за „ един Китай “ и поетите от тях политически задължения към Пекин, да се отнасят деликатно и вярно към тайванския въпрос и да спрат да изпращат неверни сигнали до сепаратистките сили, които се застъпват за независимостта на Тайван “, сподели още Чън Бинхуа.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед2553Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед22514Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед11577Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед2958Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед3474Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед116803Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78910„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед77093Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява! Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР