Сърбия активно участва в развитието на инициативата Един пояс, един

...
Сърбия активно участва в развитието на инициативата Един пояс, един
Коментари Харесай

Сърбия постига значителен напредък по инициативата Един пояс, един път

Сърбия интензивно взе участие в развиването на самодейността " Един пояс, веднъж ", акцентира министър-председателят Милош Вучевич на конгрес в Белград. Той означи стоманените другарски връзки сред Сърбия и Китай и подчертава върху уговорката на страната към равноправно взаимноизгодно съдействие.

На форума, съорганизиран от белградския институт " Един пояс, веднъж " и Центъра за стабилно развиване на Пекинския транспортен университет, Вучевич посочи, че Сърбия е измежду първите страни, подписали съглашение за съдействие с Китай. Двете страни към този момент са сключили 28 съглашения в разнообразни области, което бележи забележителен прогрес в взаимната им работа по самодейността.

Китайският дипломат в Сърбия Ли Мин съобщи, че китайско-сръбското партньорство може да бъде модел за развиването на общата работа по самодейността, изключително в областта на инфраструктурата. Той акцентира, че взаимната работа по „ Един пояс, веднъж “ е подобрила инфраструктурата в Сърбия и е насърчила икономическото и общественото развиване.

Форумът притегли водачи, специалисти и компании от над 20 страни и разиска тематики като инфраструктура, районно съдействие и стабилно развиване.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед2524Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед22180Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед11330Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед2958Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед3474Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед116803Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78910„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР