Израел изпраща още една пратка със средства за защита в

...
Израел изпраща още една пратка със средства за защита в
Коментари Харесай

Военна помощ! Израел изпраща още защитни средства на Украйна

Израел изпраща още една пратка със средства за отбрана в Украйна, защото краят на войната не се вижда, съобщи особено за Българска телеграфна агенция израелската организация ТПС.

Министърът на защитата Бени Ганц утвърди във вторник доставката на в допълнение съоръжение за профилирани и цивилен организации в Украйна, в това число 1500 каски, 1500 бронежилетки, стотици защитни костюми за разминиране, 1000 противогази и десетки ХБРЯ (химически, биологични, радиологични и ядрени) филтри.

Техниката е добита от Министерството на защитата и ще бъде доставена през идващите няколко седмици.

И в предишното министерството на защитата на Израел е изпращало средства за отбрана на Украйна.

При предходната готовност на Израел за прекачване на огромна филантропична и здравна помощ в Украйна бе сбъднат транспорт на деца с рак до Израел за лекуване, беше изпратена изцяло оборудвана, в това число с медицински личен състав, полева болница Кохав Меир, а в следствие беше направено подаяние на съоръжение, медикаменти, коли за спешна помощ, храна, генератори и други

Украйна изиска от Израел военно съоръжение. Стремейки се да избегне конфликт с Русия, Израел оказа поддръжка на Украйна, като резервира неутралитет и трансферира тонове съоръжение в цивилна помощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР