Изпратени били екипи на полицията и спешна помощ. При пристигане

...
Изпратени били екипи на полицията и спешна помощ. При пристигане
Коментари Харесай

Ново Жестоко Убийство Покърти България! Мъж Е Бит До Смърт!

Изпратени били екипи на полицията и незабавна помощ. При идване на място медиците установили гибелта на 72-годишния мъж от селото.

Разплитането на случая почнало след осъществената от правосъден доктор аутопсия, по време на която станало ясно, че умрелият е с тежка гръдна контузия, счупени 10 ребра вляво, шест ребра вдясно, счупена дясна ключица, хеми и пневмоторакс, голям брой кръвонасядания и травми в горните и долни крака.

Случаят е докладван на способената прокуратура и на окръжния прокурор, който подхванал съответните дейности за смяна на подсъдността.

Криминалисти са направили редица процесуално-следствени дейности за определяне на причинителя на тежкото закононарушение, които дали резултат.

Малко след 22 часа на 25 юли е арестуван 44-годишен мъж от същото село. Изяснено било, че сред двамата мъже съществувала остаряла кавга. Вечерта на 24 юли се срещнали в землището на селото, и сред тях зародил спор. По-младият нанесъл голям брой удари по тялото на 72-годишния, след което си тръгнал.

Иззети са материални доказателства. Извършителят е арестуван за период до 24 часа в РУ- Нови пазар. По-късно, с прокурорско разпореждане му е наложена мярка " задържане под стража " за период до 72 часа.

Работата по документиране на закононарушението продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР