Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изказване в свой

...
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изказване в свой
Коментари Харесай

Крушарски: Предложих на Модрич, ама територията му била малка

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изявление в собствен жанр. Той постоянно обича да демонстрира възприятие за комизъм пред медиите.

" Не виждам да се натискат да дойдат при нас Роналдо и Меси.

На Модрич му предложих, само че ми отхвърли индивидът. Малка му била територията ", сподели шефът на " смърфовете ".

Той се обърна косвено към наставника на отбора Александър Томаш.

" Българските треньори би трябвало да схванат едно - нужно е да работят, да вадят фрагменти, а не да им снабдявам подготвени такива и те единствено да се пъчат и да споделят, че някой им пречи. Всеки треньор би трябвало да се замисли какво и кой футболист е основал. Това, което му е подадено от юношите, той би трябвало да го развие и да го вкара в правия път.

Ние имаме много млади момчета и в случай че треньорът продължи в същия дух да ги доразвие, нещата ще се получат. Защото, да ви кажа, това, което ние се разбрахме, не се случва. Не виждам да им се дава късмет задоволително. Крушарски на никого не пречи, а единствено си харчи парите и споделя какво да се прави и по какъв начин, с цел да има триумф. Аз съм основател на дружество, а не унищожител. Така че треньорът да си прави сметката, че би трябвало да се трансформира. Той да се трансформира, а не аз. Той би трябвало да основава фрагментите, а освен да ми ритат топката ", сподели предприемачът пред " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР