Млада майка беше вкарана зад решетките за три години след

...
Млада майка беше вкарана зад решетките за три години след
Коментари Харесай

Млада майка изля чайник с вряща вода върху гаджето, оставяйки го с ужасяващи белези

Млада майка беше вкарана зад решетките за три години след ужасяващо тестване, при което тя заля гаджето си с вряла вода от чайник.

Ужасяващият случай видя офанзивата на Terri Letham, оставяйки нейния другар, Jordan Finnon, да вие от болежка, до момента в който изгарянията опустошаваха лицето и ръката му. Двойката се скарала в резиденцията на Летъм в Коатбридж, Ланаркшър, на 8 декември предходната година.

Шерифският съд в Еърдри изслушал сърцераздирателния роман за това по какъв начин жертвата е била откарана в болница за лекуване, оставяйки го с трайни белези, макар че не би сътрудничил на следствията на правоприлагащите органи. На 24 години Летъм се призна за отговорен за причиняване на тежки вреди и трайно обезобразяване на Джордан. Преди това тя е взела участие в три заповеди за освобождение под гаранция.

Лорън Коул, която играеше ролята на прокурор, разкри, че Летъм, брат й и сътрудникът й са били в жилището към 22 часа. Тя съобщи пред съда: „ Във всекидневната избухна спор сред Ле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР