Изпълнителното бюро на БСП поиска оставката на служебния министър Стойчо

...
Изпълнителното бюро на БСП поиска оставката на служебния министър Стойчо
Коментари Харесай

БСП скочи на Кацаров, поиска оставката му заради Зеления сертификат

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия изиска оставката на служебния министър Стойчо Кацаров поради заповедта му, с която се вкарва наложителен „ Зелен документ “.

„ Ваксинирането е непринуден акт. Нека всеки, който желае, да го направи. Ваксината би помогнала да се ограничи разпространяването на заболяването и да избави човешки живот. В същото време не би трябвало да бъдат ограничавани конституционните права на жителите. Въвеждането от служебния кабинет на "Зелен документ " по този недомислен метод е недопустимо и неработещо “, показват в позиция Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, представено т пресцентъра на партията.

„ Тези ограничения се ползват в европейски страни, където висок % от популацията е имунизирано, само че е неприложимо за България. Ако подобен документ няма да се изисква за деца до 12 години, това значи ли, че е наложителен за деца сред 12-18 години и че те би трябвало да бъдат имунизирани? “, допълват от Българска социалистическа партия.
Социалистите упорстват решенията да бъдат анулирани и ограниченията да се обсъдят деликатно още веднъж.

„ Министър Кацаров не е в положение да се оправи с рецесията, която се задълбочава. Очакваме да подаде оставка “, обобщават от левицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР