Изпълнителна агенция Автомобилна администрация“ състави 11 акта на три пловдивски автошколи. След предварителен

...
Изпълнителна агенция Автомобилна
администрация“ състави 11 акта на три
пловдивски автошколи. След
предварителен
Коментари Харесай

ИА „Автомобилна администрация“ състави 11 акта на три пловдивски автошколи

Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ сформира 11 акта на три пловдивски автошколи. След предварителен разбор на учебните центрове в град Пловдив в три автошколи бяха установени огромни разлики между декларираните доходи и реално обучените претенденти.

При осъществената инспекция взаимно с Националната организация по приходите, Икономическа полиция към Групово дело „ Национална полиция “ и ОДМВР – Пловдив инспекторите на ИА „ Автомобилна администрация “ констатираха голям брой административни нарушения. При инспекцията не беше предоставена цялата учебна документация, обвързвана с образованието на кандидатите за придобиване на правоспособност. За това нарушаване са изготвени вести за даване на документацията в период, като при неизпълнение ще бъде наложена принудителна административна мярка за временно прекъсване на активността на автошколите.

При осъществяването на проверката служителите на Национална агенция за приходите също са констатирали сериозни нарушавания. Съвместните проверки ще продължат в цялата страна.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР