Изневярата се счита за едно от най-болезнените предателства, което проваля

...
Изневярата се счита за едно от най-болезнените предателства, което проваля
Коментари Харесай

Тези знаци не са физическа изневяра, а емоционална

Изневярата се смята за едно от най-болезнените изменничества, което проваля връзки и разделя фамилии. Но постоянно мислим за изневярата единствено във физическото ѝ проявяване, а точно полова връзка. Но изневярата може да се прояви и посредством прочувствени жестове, които също да значат отдалечаване сред сътрудниците.
Ето някои знаци, които могат да се разчетат като прочувствена невярност.

Споделя секрети с други хора
Ако вашият сътрудник постоянно избира други хора или избран човек, на който да споделя тайните си, това може да е сигнална лампичка. Или към този момент не ви се доверява заради някаква причина или е намерил различен човек, на който да има вяра повече. При всички положения, в случай че наблюдавате сходно държание, не стойте безучастни, а вземете ограничения. Връзката ви може да е съществено застрашена.

Типът хора, които следва в обществените мрежи
Разбира се, че това не може да се дефинира като класическа невярност, само че в случай че вашият сътрудник следва в обществените мрежи най-вече атрактивни, несемейни дами, които дават еротично наличие... Знаем, че всички имаме мечти, само че някои неща не трябва да минават прекомерно доста границите. Ако усетите, че той/тя се заплесва прекалено много в телефона си, следейки непознати животи, замислете се какво ви липсва, с цел да сте си забавни един на различен, а не да прибягвате до „ живота “ в обществените мрежи.

Не прекъсва явни флиртове
Флиртът в една дребна доза е здравословно наслаждение, което множеството хора обичат, без значение дали са обвързани или не. Но в случай че забележите, че сътрудникът ви флиртува даже и пред вас, без притеснение или опит да го прекъсне, това не е добър знак за връзката ви. Липсата на почитание елементарно може да прерасне в паралелна връзка, която тотално да заплаши връзките ви.

Има сътрудник в офиса, с който/която не стопира да поддържа връзка
Т. нар. офис съпрузи са постоянно срещано събитие. Повечето от нас имат непосредствен сътрудник на работното място, с който не просто поддържат връзка, а и споделят персонални секрети. Това е напълно естествено, защото с сътрудниците си прекарваме доста повече време, в сравнение с даже с околните и фамилията си. Но не е огромна стъпката сред другарството в работата и флирта. Затова бъдете нащрек, в случай че сътрудникът ви постоянно ви споделя за случки или диалози, в които взе участие един избран човек. Работното място е най-често срещаното за започване на извънбрачни връзки.

Харчи пари за неща, за които нямате общо единодушие
Това може да се назова шеговито „ финансова невярност “, само че не е маловажно, тъй като е знак на съмнение в връзките ви. Ако разберете, че сътрудникът ви харчи пари за неща, за които не сте се съгласявали, сигурно не е добър знак за връзката ви. Ако постъпката е единична, можете да разрешите въпроса с диалози, само че в случай че се трансформира в постоянен развой, може би би трябвало да вземете по-сериозни ограничения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР