Изненадващо напускане разклати Левски“ седмица преди подновяването на родния шампионат.

...
Изненадващо напускане разклати Левски“ седмица преди подновяването на родния шампионат.
Коментари Харесай

От „Левски“ отрекоха за завръщане на Сираков

Изненадващо овакантяване разклати „ Левски “ седмица преди подновяването на родния шампионат. Главният управител Асен Букарев се раздели с клуба. Като причина юношата на ЦСКА показал персонални въпроси. От „ Герена “ побързаха да оповестят, че … Наско Сираков няма да се връща.

„ За всички оставката беше изненадваща – разкри Красимир Иванов, шеф в „ Левски “. – Не е нещо, което сме възнамерявали. С Букарев сме работили ужасно по селекцията и по бъдещите ни планове, които са в развиване. Няма да бързаме да му назначаваме заместител. Собственикът Спас Русев също остана сюрпризиран. Букарев потегля по нов път. Не знам обаче какъв ще е той. Беше главният човек в договарянията по привличането на новите футболисти. Не считам, че е имало търкания сред него и треньорът Делио Роси. Задачите на двамата бяха радикално разнообразни, с цел да има недоразумение. “

Бившият треньор на „ Славия “ и асистент на Роси в „ Левски “ съобщил за желанията си още в сряда. От „Герена“ пробвали да го разубедят, само че без триумф. В четвъртък сутринта Букарев събра играчите на терена преди подготовка и персонално им заяви новината. Футболистите го приветстваха, а той си потегли със сълзи в очите.

Снимка: Спортал
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР