Излязоха драматични разкрития за заплахите към Радостин Василев, за които

...
Излязоха драматични разкрития за заплахите към Радостин Василев, за които
Коментари Харесай

Драмата нараства! Ето отровната заплаха към Радостин Василев

Излязоха трагични разкрития за заканите към Радостин Василев, за които беше сезирана и прокуратурата. Ето защо става въпрос.

Според източници от следствието Кирил Петков заплашил Радостин Василев да не организира скандалната си конференция, на която изнесе потресаващи записи от диалозите на съпартийците си.
-->
Заплахата е била отправена в сряда вечерта, 25 май. 

Петков е бил гневен от обстоятелството, че някогашният му министър на младежта и спорта е подготвен да огласи скандалните им диалози обществено и се е опитал да го накара да млъкне. 

" Не го прави, това ще е най-голямата ти неточност!

Ти приключваш, дребосъче, приключен си! Нямаш визия какъв е залога тук, не си играй! Опасно е за теб! ", казва Кирил Петков на Василев по време на срещата им, написа Епицентър.бг. 

Вчера Софийска районна прокуратура популяризира известие, че се е самосезирала във връзка с информация, публикувана в медиите, в която се съдържат данни за осъществено закононарушение по член 143, алинея 1 от Наказателен кодекс по отношение на народен представител от 49-ото Народно заседание.

Още на идващия ден Василев сигнализира, че се тормози да не му се случи нещо и упорства за защита, която и получава.

Именно поради тази опасност Кирил Петков е бил свикан на разпит в Софийска районна прокуратура през вчерашния ден от 11 часа. Бившият министър председател обаче не се е явил пред магистратите, защото сега се намира във Виена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР