Изказване на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес породи сериозни

...
Изказване на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес породи сериозни
Коментари Харесай

Флорентино Перес скочи срещу VAR и телевизиите

Изказване на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес породи съществени полемики в Испания. Перес приказва по време на Общото заседание на Реал, на което съществена тематика бе бюджета на „ белия балет “. По време на изявлението си той атакува работата на VAR системата, а също така съобщи, че малкия екран не излъчва значими повторения на мачовете на Реал, а коментаторите не са благосклонни към Реал.

" Има положения, които не се повтарят по малкия екран. Това са доста значими епизоди. Винаги съм казвал, че всички виждаме, че има огромна разлика освен в повторенията на епизодите, само че и при хората, които разясняват играта и не са благосклонни към Реал. Никога не съм се оплаквал, само че това е истината – има друго отношение към Реал спрямо другите тимове и това е необятно известно ", сподели Перес.

" Трябва да кажем, че обработката на видеоповторенията въздействат и върху работата на VAR “, добави той.

Изказването на Перес разбуни духовете в Испания, защото доста хора считат, че точно VAR е една от главните аргументи Реал да завоюва някои значими точки предходната година, с които стигна до купата в Испания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР