Историята на бебето Йети, което тийнейджърката Йи намира на покрива

...
Историята на бебето Йети, което тийнейджърката Йи намира на покрива
Коментари Харесай

Загубеният Йети се хареса и на българската кинопублика

Историята на бебето Йети, което тийнейджърката Йи намира на покрива си, разказана в анимацията "Загубеният Йети " се хареса най-вече на българската аудитория, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас. Филмът, който завоюва публиката и в Съединени американски щати, е гледана от 11 580 фенове и има 109 927 лв. доходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е бразилската научна фантастика "Към звездите " с Брад Пит и Томи Лий Джонс в основните функции. Търсенето на загубен транспортен съд от галактически план, срещата сред татко и наследник, въздействието на антиматерията върху земния живот, са гледани от към този момент 22 001 фенове и регистрират 225 329 лв. доходи за десетте дни у нас.

Трето място е за биографичната драма "Да свалиш Уолстрийт ", основан по публикация от списание "Ню Йорк " отпреди четири години на журналистката Джесика Преслър. Иновацията на група стрийптизьорки да обират елегантно клиентите си - банкери и брокери, е гледана от 27 065 фенове и има 243 787 лв. доходи за трета седмица у нас.

Четвърто място измежду най-гледаните филми у нас е за последния филм по книгата на Дейвид Морел - "Рамбо: Последна кръв ". Завръщането на Силвестър Сталоун като екшън-героя Джон Рамбо, само че този път в битка с мексикански мафиоти, снимана и в България, е гледано от 11 204 фенове и има 98 325 лв. доходи за десетте дни у нас.

На пето място в топ 10 е "То: Част втора ". Хорърът, чието деяние се развива 30 години след първия филм, както и по книгата на Стивън Кинг, и е кондензиран с реминисценции за всеки от героите, е гледан от 61 121 фенове и има 551 852 лв. доходи за месец у нас.

Шесто място е за "Angry Birds: Филмът 2 ", който е измежду десетте най-гледани филми у нас към този момент месец и половина. Приключенията на Ред и на неговите другари, подкрепени от тима на прасетата са гледани от 67 873 фенове и имат 620 277 лв. от билетите им.

На седмо място е филмът на Куентин Тарантино "Имало едно време... в Америка ". "Намигването " към края на 60-те на предишния век с героите на Брад Пит, Леонардо Ди Каприо, Ал Пачино е гледано от 80 330 фенове и има 765 855 лв. доходи за седемте седмици у нас.

Осмо място е за екшъна "Бързи и гневни: Хобс и Шоу ", който е към този момент над два месеца след премиерата му в топ 10. За това време героите на Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън са гледани от 175 483 фенове и има 1 921 582 лв. доходи.

Девето място е за обновената анимация "Цар Лъв ", римейк на тази от 1994 година. Изпълнената с доста познати песни и прочут сюжет история на младия Симба устремил се към Лъвската канара е гледана от 289 061 фенове и има 2 854 900 лв. доходи за близо трите месеца у нас.

На десето място е екшънът "Код: Ангелът " - трети филм от поредицата за сътрудник Банинг. Действието на кино лентата, разрастващо се напълно на американската територия със опасност за живота на президента, само че снимано в забележителна част и в България, е гледано от 29 450 фенове и има 277 044 лв. доходи за петте седмици у нас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР