Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е

...
Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е
Коментари Харесай

Предсказанията на Ванга за България

Истинското име на Ванга е Вангелия Пандева Гущерова, родена е в Струмица през 1911 год. и умира в София 1996 год. Известна е като българската пророчица, Петричката гадателка и доста други имена. Още на 12 годишна възраст изгубва зрението си, а за нейните оракулски качества се приказва и до през днешния ден.

Особено забавни са словата и за България. Вижте някои от тях.

Според думите и ще дойдат и положителни дни за нашата страна и за народите, които и оказват помощ. България ще бъде тачена и уважавана от велики сили, ще изправи своята снага и самочувствието на хората ще се повдигне.

 Предсказанията на Ванга за България

Земята ще се отвори и ще се открие кои в действителност са българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили страна и град. Българското писмо е едно от най-старите на планетата.

България не е бедна страна. Народът ни е академик и работлив, може всичко да създава. Ванга споделя да се гордеем, че сме българи, да не се продаваме на Америка за пари.

В родината ни има доста злато и един ден то ще бъде намерено.

Македония не е страна, а част от българските земи.

Българският народ е мощен, би трябвало да види какво се пее в песните и по какъв начин са живели предците ни. Трябва да почитаме празниците си, тъй като те са средство за оцеляване.

Планините и езерата ни са свещени, тъкмо като тези в Индия. Лошото е, че народът не го схваща, само че ще пристигна ден, когато и при нас ще идват от целия свят и ще черпят сила. Седемте рилски езера са райско кътче, което е връзка с Космоса.

Пред Нешка Робева, Ванга споделя да четем Дънов, тъй като той споделя истината. България ще се оправи, тъй като българите са работливи.

Не бива да се караме, тъй като вярата и любовта са най-важни.

Когато църквите се обединят, когато се върне вероучението в учебните заведения, България ще откри своето избавление.

Нужен е един Бог, обединен народ и един държател. Сини, червени и зелени би трябвало да се обединят, тогава страната ще се оправи. Руса жена ще помогне на България да излезе от рецесията.

Страната ще се оправи, в случай че отпред пристигна добър и почтен лидер. Ще пристигна мъж със здрава ръка, който ще каже, че е време да има ред.

Ще мине време и ще се появи висок човек, пришелец, който ще бъде добър шивач и крояч.

Всеки един народ си има звезда, която го зарежда с сила, а България има не просто една звезда, а цяло съзвездие.

Нека да се надяваме, че в действителност по този начин ще стане. Поклон преде паметта на Баба Ванга - дамата посветила живота си на хората!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР