Истински смях, почти до сълзи, завладя депутатите по време на

...
Истински смях, почти до сълзи, завладя депутатите по време на
Коментари Харесай

Председателят на НС изпадна в силно неудържим и необясним смях на днешното заседание

Истински смях, съвсем до сълзи, завладя депутатите по време на петъчното им съвещание, макар че обсъждаха съществени тематики като данъчните закони. Повод за веселбата стана реакцията на ръководителя на Народното събрание, до момента в който ръководителят на бюджетната комисия Любомир Каримански четеше параграфите от Закона за налога върху добавената стойност.

Каримански в началото четеше доста бързо параграфите и членовете от закона, само че след забележка на сътрудник от пленарната зала стартира да го прави доста по-бавно и изразително. А на подвикване от страна на депутатите от ГЕРБ той отвърна: Колеги, в случай че имате такова отношение към данъчни закони и финансите, не знам до къде ще стигнем! После добави, че четял постепенно, с цел да може всички депутати да схванат какво гласоподават. Това провокира смях в залата.

Последваха нови подвиквания от страна на ГЕРБ, на които се включи с изречението: "Колеги, апелирам за тишина в залата, тъй като ще се наложи господин Каримански да повтори текстовете! "

От което последва още плевел смях в залата, а обстановката развесели мощно и Минчев, който закри лицето си с няколко листа в опита да скрие смеха си. Но не стана ясно обаче какво тъкмо по този начин мощно развесели ръководителя на Народното събрание - дали държанието на опозицията или нещо друго. Каримански се обърна към него:,,Не разбирам радостното раздвижване в залата?!''

,,Защото сте с тил към мен'', отвърна му Минчев, едвам сдържайки смеха си.

Депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов излезе на трибуната, с цел да изясни обстановката, като съобщи, че са се смеели на реакцията на Минчев, а не на текстовете от данъчните закони.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР