Истинска семейна драма преживява Дарин Ангелов, който се изявява като

...
Истинска семейна драма преживява Дарин Ангелов, който се изявява като
Коментари Харесай

Дарин Ангелов разделен с жена си заради изневяра

Истинска фамилна драма претърпява Дарин Ангелов, който се изявява като панелист в предаването „ На кафе”, а скоро ще вземе присъединяване и в шоуто „ Като две капки вода”. Запознати издават, че артистът е разграничен с жена си Антония Русева, от която има 5-годишна щерка на име Дария. Причината за раздялата е различен мъж, написа Хотнюз. В артистичните среди се шушука, че Антония имала ухажор от няколко месеца и брачният партньор ѝ бил сломен, когато научил за измяната. Дарин Ангелов не споделя доста за персоналния си живот, само че постоянно е приказвал с деликатност за майката на детето си. Напоследък той бил толкоз концентриран в работата си, че въобще не забелязвал смяната в държанието на Русева. Съвсем инцидентно схванал, че е завъртяла ухажор и по този начин се стигнало до разлъка. Дали обаче двойката ще се разведе публично или ще си даде още един късмет поради щерка им, към момента не е ясно. Хора от обкръжението на Дарин настояват, че той бил податлив да елементарни на брачната половинка си.

Откакто се омъжи за артиста в края на 2015 година, Антония Русева гради имидж на честна жена, само че някои към момента си спомнят извънбрачната ѝ случка със Стефан Манов – Тачо, мъжът на Евгения Калканджиева. С него тя имаше интимни връзки преди да се запознае с Ангелов. По това време Жени била наясно с похожденията на брачна половинка си и направила всичко допустимо да ги приключи. Когато Калканджиева научила за изневярата на Тачо, Русева се отдръпнала и се ориентирала към Дарин. Преди да се задоми тя живеела главно в Унгария, където работела в локална телевизия. Прибирала се в България през няколко месеца, само че се върнала за непрекъснато, когато панелистът на Гала ѝ предложил брак.

Чаровната брюнетка и артистът се срещнали за първи път на морето. Били в обща компания в Лозенец и тя незабавно го харесала. Дapин явнo ѝ нaпpaвил мощно впeчaтлeниe, зaщoтo ce paзpoвилa зa нeгo в интepнeт и дaжe мy пpeдлoжилa пpиятeлcтвo във фейсбук. Започнали да си пишат, а историята им се развила на рождения ден на Антония – 6-и юни. Ангелов я поздравил по случай персоналния ѝ празник и в идващите 12 часа двамата не спрели да си пишат. Той решил да я изненада и отпрашил за морето, където хубавицата чествала с приятелки. Година по-късно Дарин предложил на Русева по сантиментален метод в Лозенец – мястото на първата им среща. Те даже възнамерявали лятна женитба на плажа, но проектите им се осуетили поради служебните задължения на артиста и венчавката се отсрочила за декември. След сватбата фамилията се снабди и с дете. През юли 2016 година на бял свят свят се появи щерка им Дария. „ Любовта е част от живота ми, от специалността ми, от всичко. Без обич няма смисъл да пребивавам. Тя ме въодушевява. Жената до мен е доста стойностен и същински човек. Обожавам я!”, казвал е Дарин по адрес на своята брачна половинка.

За страдание обаче, тя очевидно се е отегчила от фамилния живот и е почнала извънбрачни връзки. Близки до Дарин Ангелов настояват, че той се опитвал да не мисли за персоналните си проблеми и да се концентрира върху работата. Съвсем скоро звездата на Народния спектакъл ще вземе присъединяване в новия сезон на шоуто „ Като две капки вода”. „ Дъщеря ми Дария, още от времето, когато стартира да схваща и да гледа телевизия, е почитателка на предаването. Тя доста се вълнуваше и непрекъснато ми споделяше, че би трябвало да отида и да вземам участие. Но то не става по избор, а би трябвало да те поканят. Сега е доста щастлива”, разяснява известният артист малко преди старта на предаването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР