Истинска истерия в петък вечер нагнети и без това напрегнатата

...
Истинска истерия в петък вечер нагнети и без това напрегнатата
Коментари Харесай

ИСТЕРИЯ в Narod.bg: Защо прокуратурата издаде заповед за ареста на Васил Божков, къде е милиардерът?

Истинска нервност в петък вечер нагнети така и така напрегнатата конюнктура с изказванието, че милиардерът Васил Божков би трябвало да се завърне в България след повече от 2 години насилствена имиграция в Дубай, с цел да не попадне в лапите на шайката ГЕРБ.

Според изявления в няколко медии нощес предприемачът трябвало да влезе у нас през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ или „ Илинден “, с цел да стане предпазен очевидец против „ политическия отпадък “, по думите на Иван Гешев. Паниката е провокирана от издадено разпореждане от Софийската градска прокуратура, което гласи, че „ лицето В.Б. би трябвало да бъде задържано, в случай че влезе в рамките на Р България “, научи Narod.bg от собствен човек в държавното обвиняване.

Реклама

Сега въпросът е за какво СГП излиза с такова разпореждане, в случай, че Васил Божков по този начин или другояче би трябвало да бъде арестуван от „ Гранична полиция “, в случай че бъде открит на някой от ГКПП-тата, и без заповед от прокуратурата?

Вероятно става сдума за някаква игра на държавното обвиняване да втълпяване на напрежение у главните пострадали от показанията, които Божков може да даде като предпазен очевидец.

Истината е, че Васил Божков не е завърнал – можа да го направи единствено, в случай че отпадне публично от листата с търсени от „ Интерпол “, разкри прокурорският източник на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР