Победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ би

...
Победата на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ би
Коментари Харесай

Бил Грос казва, че Тръмп би бил по-лош за пазарите на облигации от Байдън

Победата на Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати би била „ по-меча “ и „ разрушителна “ за пазарите на облигации от преизбирането на Джо Байдън, съгласно Бил Грос, дългогодишният вложител с закрепен приход.

Връщането на Тръмп в Белия дом би изострило възходящите дефицити в Съединени американски щати, които го утежниха на пазара, което му завоюва прозвището „ краля на облигациите “, когато беше ръководещ мениджъра на активи Pimco, сподели Грос пред Financial Times.

„ Тръмп е по-мечият от претендентите, просто тъй като стратегиите му предлагат непрестанно понижаване на налозите и по-скъпи неща “, сподели Грос, макар че означи, че президентството на Байдън също е виновен за трилиони долари дефицитни разноски.

„ Изборът на Тръмп би бил по-разрушителен. “

Коментарите на Грос идват с по-малко от шест месеца до президентските избори в Съединени американски щати през ноември и единствено дни преди журито в Манхатън да се чака стартират разисквания по делото „ замълчаване на парите “, в което Тръмп може да стане първият някогашен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР