Инвестицията на Майкъл Сейлър в Биткойн (BTC) обогати значително не

...
Инвестицията на Майкъл Сейлър в Биткойн (BTC) обогати значително не
Коментари Харесай

Как акциите на MicroStrategy създават огромни богатства на инвеститорите

Инвестицията на Майкъл Сейлър в Биткойн (BTC) обогати доста освен компанията му, само че и нейните вложители.

Тези заинтригувани страни са извлекли обилни изгоди от триумфа на MicroStrategy, като бе обявено за удивително нарастване на възвръщаемостта им с над 300%.

Този скок се дължи най-много на забележителното повишаване на акциите на компанията, които се повишиха с 326% от началото на годината до момента, по данни на MarketWatch. Успехът на MicroStrategy изпревари съществени играчи в промишлеността като Meta и Nvidia, затвърждавайки позицията ѝ измежду най-печелившите през тази година.

Впечатляващата облага от 300% за вложителите на MicroStrategy става още по-забележителна, когато се съпостави с представянето на Биткойн, който е повишен с почти 160% от началото на годината.

Непоколебимата религия на Майкъл Сейлър в Биткойн , която се прояви даже по време на мечия пазар, беше от решаващо значение. Стратегията на компанията, фокусирана върху Биткойн, стартирана през 2020 година посредством доста придобиване на BTC токени, трансформира MicroStrategy от софтуерна компания в портал за вложители, търсещи експозиция към Биткойн. Забележително е, че институционалните вложители, които не могат да влагат непосредствено в Биткойн, преглеждат акциите на компанията като различен метод за достъп до криптовалутата.

Въпреки това идното утвърждение на спот Биткойн ETF може евентуално да повлияе на MicroStrategy. Някои вложители, привлечени от компанията само поради експозицията на Биткойн, може да трансферират вложенията си към тези ETF-и, откакто бъдат утвърдени.

Въпреки всичко това развиване може да бъде удобно и за MicroStrategy, защото се чака да докара до внезапен растеж на цената на флагманската криптовалута , като по този метод ще облагодетелства Сайлър и неговата компания.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР