Инвестиция за 120 милиона инспектира Борисов, а редом до него

...
Инвестиция за 120 милиона инспектира Борисов, а редом до него
Коментари Харесай

Боисов гръмко обеща: До 16 месеца ще произвеждаме стотици ваксини

Инвестиция за 120 милиона инспектира Борисов, а паралелно до него бе едно от остриетата на ГЕРБ - Десислава Атанасова, зам.-министърът от Министерство на регионалното развитие Николай Нанков и шефът на Изпълнителната организация по медикаментите Богдан Кирилов.

Страната ни за 16 месеца щяла да създаде стотици милиони ваксини, даде обещание Борисов.

“Обещах пред Европейска комисия да изпратим незабавно на какъв стадий е нашата база. За наша наслада, вие сте мислили далновидно и когато другите стартират да вършат, ние да сме на стадий монтиране на машини. Много съм благополучен, тъй като на европейската карта за имунизация ще се причисли и България. Много страни ще си отдъхнат. Дори да започват през днешния ден другите, ще са с 16 месеца след нас. А ние за 16 месеца ще произведем стотици милиони ваксини и ще спасим стотици милиони животи ", съобщи министър председателят.

Здравната рецесия и нейното ръководство са ракетоносител на акцията на ГЕРБ, макар че единствено преди няколко дни персонално здравният министър проф. Костадин Ангелов прикани политиците да не я употребяват в предизборната борба. Същият обаче е лидер на листи на ГЕРБ и борави с гръмки изявления, които наподобяват надалеч от личния му апел.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР