Интелигентната участничка от романтичното шоу, която стана фаворитка поне за

...
Интелигентната участничка от романтичното шоу, която стана фаворитка поне за
Коментари Харесай

Няма да повярвате, но това е Елена от Ергенът като актьор в Под прикритие

Интелигентната участничка от сантименталното шоу, която стана любимка най-малко за в този момент на виртуоза Евгени Генчев е имала дребна епизодична роля в сериала 

Eлена от Ергенът лъсна на фото от преди. Интелигентната участничка от сантименталното шоу, която стана любимка най-малко за в този момент на виртуоза Евгени Генчев е имала дребна епизодична роля в „ Под прикритие’’. Макар, че до в този момент не е обелвала и дума за артистичните си заложби интернет помни всичко.

И фенка на шоуто изрови фотография за най-одумваната мома сега. Любопитните фенове на риалити формата изкараха фото, от което заподозряха, че силоконовата Габи се е подвизавала като компаньонка на повикване, нещо, което тя отхвърли, по този начин и в този момент извадиха на показ, че госпожицата Елена Сергова е имала упоритости да се снима в киното. На фрагмента виждаме Елена, която театралничи в непретенциозно облекло и прическата нямаща нищо общо със сегашната. Нищо чудно за ролята си да носи перука.

Но и е малко по-пълничка в съпоставяне със секси фигурата, която показва във вилата на любовта в Бодрум. В този миг обаче напористата мацка демонстрира, че е подготвена да завоюва шоуто, откакто тя единствена има безценен подарък от Евгени.

И до момента в който Валерия и Айлин съскат против Елена, тя ловко си играе играта и нищо чудно да я забележим по какъв начин се омъжва за пианиста и става господарка на къщата му в Пловдив. Каквито злословия се носят в медийното пространство в последно време.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР