Иън Райт вярва, че Арсенал трябва да привлече три нови

...
Иън Райт вярва, че Арсенал трябва да привлече три нови
Коментари Харесай

Иън Райт казва на Арсенал кои трима играчи трябва да подпишат, за да победят Ман Сити за титлата

Иън Райт има вяра, че Арсенал би трябвало да притегли три нови попълнения през лятото - в това число задоволително покритие за Уилям Салиба и Букайо Сака.

Артилеристите останаха с малко в конкуренцията за купата във Висшата лига, като в последна сметка изгубиха от Манчестър Сити с две точки. Това е вторият следващ път, когато те са осуетени от тима на Манчестър и вниманието е ориентирано към това по какъв начин могат да подобрят тима си.

Микел Артета имаше шанса да разполага с най-хубавите си играчи през по-голямата част от сезона, само че Райт счита, че е нужна повече дълбочина, с цел да може тимът да се оправи без Салиба и Сака, двама от най-важните им играчи. Той също по този начин желае повече халфове да бъдат привлечени в Емирейтс.

Той сподели на подкаста Stick to Football, възложен от Sky Bet: „ Всички приказват за [Арсенал би трябвало да подпише] централен нападател, само че колкото и мъчно да беше, можем да се оправим с шлагер от неналичието на този издаден централен нападател. Мисля, че имаме потребност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР