Потребителите на Google Chrome вече се сблъскаха с редица предупреждения

...
Потребителите на Google Chrome вече се сблъскаха с редица предупреждения
Коментари Харесай

Рестартирайте браузъра си Chrome – Google потвърждава важна актуализация за всички потребители

Потребителите на Гугъл Chrome към този момент се сблъскаха с редица предизвестия за сигурност този месец след откриването на по този начин наречените неточности „ нулев ден “, които бяха интензивно експлоатирани от кибер мошеници.

Сега има още една причина да рестартирате браузъра си. Гугъл преди малко удостовери, че е поправил обезпокоителен проблем, който накара някои консуматори да видят, че цялото им наличие ненадейно изчезва при превключване сред разделите на браузъра.

За всеки, който употребява Chrome за писане на есета, основаване на Гугъл Презентации или изпращане на значими имейли, това е обезпокоителен минус, защото - за къс миг - всичко изчезва.

Откакто потребителите започнаха да се оплакват от проблемите, Гугъл работи върху промяна с актуализация, която в този момент се популяризира по целия свят.

Гугъл споделя, че грешката е решена от страна на сървъра на Chrome, което значи, че казусът не е в действителния програмен продукт, конфигуриран на лични компютри. Американският техно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР