Икономическият бандитизъм от страна на други държави изисква адекватна реакция

...
Икономическият бандитизъм от страна на други държави изисква адекватна реакция
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Икономическият бандитизъм от страна на други държави изисква адекватна реакция от Русия

Икономическият бандитизъм от страна на други страни изисква съответна реакция от Русия. Това заяви пред публицисти в събота прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, предава ТАСС.

По-рано вестник " Комерсант " разгласява материал, че съветските управляващи приготвят проект за предпочитани дейности за поддръжка на стопанската система в изискванията на наказания. Според изданието в него с изключение на всичко друго се съдържа и предложение за унищожаване на отговорността за потребление на нелицензиран програмен продукт.

„ На фона на икономическия бандитизъм, който се развива в огромна част от земното кълбо, както разбирате, би трябвало да имаме подобаваща реакция “, отговори Песков на въпроса дали Кремъл счита сходна мярка за допустима.

Той добави, че сега се изготвят проекти за поддръжка на съветската стопанска система поради глобите. " Щабът на държавното управление, който се управлява от премиера, работи много дейно. Разбира се, има постоянни, ежедневни съвещания с президента ", сподели прессекретарят на президента.

Песков сподели, че проектът планува цялостен набор от решения. " Ситуацията е изключителна за стопанската система и изисква изключителни ограничения - ексцентрични, изключителни, смели. И тези ограничения, които най-добре ще дават отговор на нашите ползи ", заключи той.

За напускането на задграничните компании

Според Песков сегашната обстановка в стопанската система ще бъде сменена от бърз стопански напредък, а задграничните компании занапред ще се връщат на съветския пазар и ще се интересуват от наваксване. „ Русия беше, е и ще бъде страна, търсеща взаимноизгодни връзки с задграничния бизнес, заинтригувана да бъде капиталово привлекателна. Да, даже в този момент да не е моментът, в който надали може да се приказва за капиталова прелест, само че времето се трансформира бързо. И в подмяна на това време ще пристигна времето за бърз стопански напредък “, сподели той.

В същото време представителят на Кремъл означи, че някои компании са принудени да изоставен съветския пазар. „ И ние разбираме аргументите, заради които вършат това “, означи представителят на Кремъл, обяснявайки, че приказваме за „ стопански бандитизъм “ на част от други страни. „ Защото те също могат да станат цели на този „ бандитизъм “ “, съобщи той.

Песков добави, че съветският президент Владимир Путин към момента не възнамерява да организира срещи с задграничен бизнес на фона на решението на обособени компании да спрат работа в страната. „ Не, в този момент не се възнамеряват такива срещи “, сподели прессекретарят на президента.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР