Идея за нови промени в Закона за движение по пътищата.

...
Идея за нови промени в Закона за движение по пътищата.
Коментари Харесай

По-малко катастрофите с новите мерки?

Идея за нови промени в Закона за придвижване по пътищата. 1000 лв. санкция и 3 месеца без брошура за шофиране в спешната лента по автомагистралата. Това одобри на първо четене Транспортната комисия в Народното събрание,информира Народоосвободителна въстаническа армия.

Депутатите одобриха наказването за придвижване в спешната лента да се приравни с наказването за шофиране в насрещното платно. 

Други концепция е брошура да може да се изкарва единствено от хора със приключен 10-и клас.

Промени има и в методите и глобите за пробите за опиати.

Очаква се измененията да влязат в пленарна зала през септември.

„ Да се кара в спешната лента е съществено нарушаване. Трябва да се намерения дали санкцията от 1000 лв. не е прекомерна, защото тя би трябвало да е съобразена със стандарта ни на живот ”, сподели в предаването „ Събуди се ” Димитър Илиев, който е играч и учител по безвредно шофиране.

„ Трябва да има съществено и тежко наказване, с цел да се знае, че не може всеки да си разрешава да кара в спешната лента ”, сподели от своя страна Настимир Ананиев, който е някогашен ръководител на Транспортната комисия в Народното събрание.

Състезателят Димитър Илиев съобщи, че в България сме очевидци на цялостни парадокси по пътищата. „ Има кръстовища и пътни възли са тотално комплицирани и вкарват водачите в огромни проблеми ”, сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР