И икономическият, и финансовият министър направиха много за кратко време.

...
И икономическият, и финансовият министър направиха много за кратко време.
Коментари Харесай

Дянков за атаките срещу Асен Василев и Кирил Петков: Сянката е върху ИТН

И икономическият, и финансовият министър направиха доста за малко време. Затова тези офанзиви съгласно мен са неуместни. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия някогашният министър на финансите Симеон Дянков във връзка офанзивите на " ИТН " (ИТН) против служебните министри на финансите и на стопанската система Асен Василев и Кирил Петков.

Има Такъв Народ има различен метод за водене на диалози, които не бих споделил, че са сполучливи. Това се видя от останалите партии и не е чудно, че се върви към предварителни избори, съобщи Дянков.

По думите му офанзивите против служебните министри хвърлят сянка върху Има Такъв Народ. След многото говорене за смяна на модела, виждаме, че се върви към договаряния и с Движение за права и свободи, и С Българска социалистическа партия, които са част от статуквото. Сянката е върху Има Такъв Народ, а не е върху двамата министри, акцентира някогашният финансов министър.

Можем да си позволим трети следващи избори. И в стопански, и във финансов проект България стои добре. Няма заплаха за българската стопанска система и за бюджета. Не би трябвало да се тормозим от последващи избори. Според мен от тях ще завоюват някои партии като " Да, България " и партията на Мая Манолова, разяснява Симеон Дянков.

ГЕРБ сега са в кръгова защита. Ако Има Такъв Народ не може да сътвори държавно управление, това ще помогне на Бойко Борисов, само че съгласно мен ще помогне повече на Мая Манолова и изключително на " Да, България ", сподели още Дянков.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР