Руските власти арестуваха друг високопоставен служител на Министерството на отбраната

...
Руските власти арестуваха друг високопоставен служител на Министерството на отбраната
Коментари Харесай

Русия арестува още един високопоставен служител на Министерството на отбраната по обвинения в подкуп на фона на по-широко разтърсване

Руските управляващи арестуваха различен почитан чиновник на Министерството на защитата по обвинявания в рушвет, оповестиха управляващите във вторник, дни откакто президентът Владимир Путин смени министъра на защитата в кабинета разклащане и на фона на упованията за по-нататъшни чистки в министерството.

Разследващият комитет, най-висшият правоприлагащ орган в Русия, написа в изказване, че генерал-лейтенант Юрий Кузнецов, шеф на основната дирекция по личния състав на министерството, е задържан по обвиняване в рушвет и е оставен в ареста до следствие и правосъден развой.

Кузнецов е упрекнат в приемане на рушвет в извънредно огромни размери, което се санкционира с до 15 години затвор, се споделя в изказването. Домът и други парцели на длъжностното лице бяха претърсени, заяви Следственият комитет, и управляващите иззеха златни монети, първокласни предмети и 100 милиона рубли (малко над 1 милион долара) в брой.

Путин смени Сергей Шойгу като министър на защитата в неделя при смяна на к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР