Разгневена майка призовава децата да бъдат уверени в името си

...
Разгневена майка призовава децата да бъдат уверени в името си
Коментари Харесай

Майка е отвратена, тъй като детската градина съкращава името на дъщерята, „защото е твърде трудно за произнасяне“

Разгневена майка приканва децата да бъдат уверени в името си след кошмарно прекарване в детска градина с дребното й момиченце.

След като откри, че детската стая на щерка й е съкратила името на момиченцето й, тъй като е „ прекомерно мъчно за изговаряне “, една гневна майка реши да приказва с вярата да въодушеви другите.

Махинаранги Тауту преди малко беше почнала да посещава дневния център в Нова Зеландия през 2021 година, когато на нейната майка маори Парис беше казано, че чиновниците ще назовават ​​петгодишното тогава дете „ Ранги “. Те споделили на ужасения родител, че намират обичайното маорско име на Махинаранги, което значи „ луна в небето “, прекомерно мъчно за изговаряне. Малко по-късно тя я измъкна от детската стая.

В спомагателен поврат Парис сподели, че жестоките деца се смеят на обичайното име на щерка й и даже не си вършат труда да се опитат да го произнесат. Тормозът накара Махинаранги да бъде толкоз смутена, че тя към този момент не се опитваше да поправя хората, по кое време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР