Хванаха серийни обирджии във Велинград. През отминаващата седмица в полицейското

...
Хванаха серийни обирджии във Велинград. През отминаващата седмица в полицейското
Коментари Харесай

Хванаха двама серийни обирджии във Велинград на 16 и 11 години

Хванаха серийни обирджии във Велинград. През отминаващата седмица в полицейското ръководство във Велинград били получени редица сигнали от жители и компании за похищения. На една от улиците незнайни разрушили кафе-автомат и отмъкнали оборота в размер на близо 80 лв..

49-годишна жителка на курорта пък се оказала без велосипеда си. 30-годишен велинградчанин пък не запомнил да заключи „ Мерцедес “-а си, което му коствало неналичието на два чифта скъпи слънчеви очила и флаш-памет. От локален ресторант пък била осъществена кражба на таблет, мобилен телефон и чифт маркови очила.

С разплитане на случаите се заели криминалистите от локалното полицейско ръководство. При извършените дейности по следствие на всички случаи се открило, че създатели на похищенията са две момчета – на 16 и 11 години.

У тях били открити откраднатите предмети и движимости. Въпреки нежната си възраст двамата имат престъпни прояви. С тях работят криминалисти и контрольор „ Детска педагогическа стая “. Изяснява се съпричастността им и към други осъществени похищения в региона на курортния град. Образувани са досъдебни производства под наблюдението на прокуратурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР