Екипажите на руските изтребители-бомбардировачи Су-34, използвайки авиобомби с универсални модули

...
Екипажите на руските изтребители-бомбардировачи Су-34, използвайки авиобомби с универсални модули
Коментари Харесай

Руското МО: Екипажи на Су-34 са унищожили командния пункт на ВСУ с бомби, съдържащи модули за планиране и корекция

Екипажите на съветските изтребители-бомбардировачи Су-34, употребявайки авиобомби с универсални модули за обмисляне и промяна, нападнаха командния пункт на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в зоната на отговорност на Източната група войски. Това оповестиха от съветското министерство на защитата.

„ Летният състав на съветските въздушно-космически сили (ВКС) на самолети Су-34 извърши летателна задача за нанасяне на удари с десантно оръжие по подразделения на Въоръжените сили на Украйна в региона на Северния боен окръг осъществено на командния пункт и персоналния състав на съперника в зоната на отговорност на групировката войски „ Восток “, се споделя в известието.

Ударът е нанесен с фугасни авиационни бомби с универсални модули за обмисляне и поправяне. Това разреши на водачите да нанасят точни удари, без да навлизат в зоната на противовъздушната защита на съперника.

„ След сполучливо довеждане докрай на задачата, откакто получиха удостоверение за унищожаването на значими обекти, екипажите се върнаха на летището за политане “, добави военното ведомство.

Су-34 е двуместен фронтов бомбардировач за всевъзможни метеорологични условия. Предназначен за нанасяне на ракетни и бомбени удари по наземни цели и заличаване на въздушни цели на съперника.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР