Хубчев: Най-важно е състоянието на момчетата към началото на квалификациитеБългария

...
Хубчев: Най-важно е състоянието на момчетата към началото на квалификациитеБългария
Коментари Харесай

Хубчев: Най-важно е състоянието на момчетата към началото на квалификациите

Хубчев: Най-важно е положението на момчетата към началото на квалификациите
България попадна в сложна група, съобщи селекционерът на България Петър Хубчев пред Българска национална телевизия. Наставникът на "лъвовете" акцентира, че най-важно за него е в какво положение ще бъдат футболистите му.

"Най-важно за мен е дали момчетата ще бъдат здрави и във форма към края на март, когато са първите мачове. Три балкански тима в група, ненужно е да приказваме за класата на Англия и Чехия. Трябва да изчакаме програмата, с цел да забележим свободната дата и да изиграем една контролна среща, това може да има значение.

Много е рано да се каже кой е любимецът в групата. Отборите от по-ниски урни сигурно не съм слаби, ще подходим с почитание към тях, само че единствено с почитание.

Това, че се представихме добре в последните месеци не ни подсигурява положително показване и в квалификациите, най-важно е да се види формата на футболистите към началото на квалификациите", разяснява Хубчев. Жребият в Дъблин отреди "лъвовете" да спорят с тимовете на Англия, Чехия, Черна Гора и Косово в група А./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР