Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще имате повече

...
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще имате повече
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 11 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще имате повече неща за извършване от през вчерашния ден. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто по този начин се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от нормално, само че да му мислят близките, вие мъчно ще измененията настроението си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Малко повече разноски ще имате през днешния ден, само че това няма да ви е неприятно, тъй като ще са все за ваши обичани неща. Бъдете деликатни на кого какво казвате, тъй като може да ви схванат погрешно и след това даже прошката няма да оправи работите.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и интуиции. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по възрастните,но освен въображаемо.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще сте малко разсеяни и мъчно ще се занимавате с неща, изискващи неизменност. Трудно ще избягате от нещата, които ви лимитират, тъй че просто ги променете, вместо да страдате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Вълнуващ ден, пленителен, припрян, като еликсир за вашата постоянно търсеща, неспокойна душа. Някак от вътрешната страна ще ви гори едно огънче. Готови сте да се впуснете в рискови завършения. И може би в действителност си коства да разчупите модела, да извършите нещата друго, без упования, с чиста наслада като дете.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес имате куп неща за извършване. Не прекалявайте, намерете и малко време за себе си, открийте хубостта на деня в простичките ежедневни работи, като чаша димящо ароматно кафе, примерно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Сериозно разминаване сред думите и делата ви се следи. Изглежда сте давали повече обещания, в сравнение с сте в положение да извършите. След обяд ще би трябвало да помислите и за някои несъблюдение периоди, хващайте се на работа, до момента в който към момента ви имат доверие.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към фамилията, направете някои благ жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с доста мазните храни и с пиперливите приказки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР