Хората, които искат промяна и друго управление, рязко промениха своите

...
Хората, които искат промяна и друго управление, рязко промениха своите
Коментари Харесай

Харизанов: Сборът на отлива от "партиите на промяната" е равен на резултата на ПП

Хората, които желаят смяна и друго ръководство, внезапно трансформираха своите желания. Автоматичният общ брой на отлива от четирите " партии на смяната ", в случай че прикрепим и Българска социалистическа партия към тях, дава тъкмо резултата на " Продължаваме промяната ".

Така политоголът Георги Харизанов разяснява изборните резултати в студиото на " Тази заран ".

Според него тази огромна динамичност, която се следи, отразява огромното отчаяние от последните два Народното събрание.

От своя страна Слави Василев съобщи, че най-сетне след митингите, които са " запалили " процеса на смяната, нощес той е намерил своето решение, а по думите му коалиция сигурно ще има.

" Голяма част от политическите обединения, които бяха лице на смяната в предходния парламент, в този момент се сливат. Кирил Петков и Асен Василев ще би трябвало да покажат забележителни качества, с цел да сформират държавно управление, тъй като егото на техните евентуални сътрудници е разтърсено. Аз съм уверен, че и Българска социалистическа партия, и Демократична България, и Има Такъв Народ ще се спогодят за необятен консенсус във връзка с значимите цели на България ", сподели той.

Георги Харизанов обаче съобщи, че остава песимистичен, тъй като " Продължаваме промяната " е " неукрепнал нов план, който би трябвало да направи устойчива коалиция с партии и обединения, намиращи се в срив ".

" Не знам дали Кирил Петков има способността да се трансформира в водач на преговорния развой, тъй като против него ще седнат опитни хора със мощно его ", счита той.

Слави Василев изясни още, че ГЕРБ ще види какво е " същинска съпротива ", а най-големият печеливш от извършените избори е Румен Радев, тъй като двама негови министри са станали първа политическа мощ, а той изрично ще завоюва изборите за президент на идния балотаж в неделя.

Според Харизанов изборите " 2 в 1 " са помогнали най-вече на Политическа партия " Възраждане ", а " ИТН " справедливо се е разделила с получената поддръжка на последните избори, тъй като " не е съумяла да случи нищо значително с нея ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР