Холивудската актриса и режисьор Анджелина Джоли е заявила, че три

...
Холивудската актриса и режисьор Анджелина Джоли е заявила, че три
Коментари Харесай

Три от децата на Джоли и Пит искали да свидетелстват срещу баща си

Холивудската актриса и режисьор Анджелина Джоли е декларирала, че три от децата са желали да дадат показания против своя татко Брад Пит, заяви Us Weekly, представен от в. " Монитор ".

В края на 2020 година юристите на актрисата показали документ, в който се твърдяло, че децата на Джоли са подготвени да свидетелстват срещу някогашния ѝ брачен партньор в съда. „ Децата, за чието настойничество става дума, са задоволително огромни, с цел да схващат какво се случва… Три от децата са поискали да дадат показания “, се казвало в документа.

Въпреки това през май съдията Джон Одъркрик забрани на наследниците на двойката да се изричат на правосъдните съвещания и да дават показания срещу татко си.

Представители на актрисата обявиха по този мотив, че „ на нея ѝ е отхвърлен обективен правосъден развой, изключвайки нейните доказателства, които се отнасят до здравето, сигурността и благополучието на децата – доказателства, имащи решаващо значение “.

Самата Анджелина тогава беше подчертала, че Брад Пит не може да бъде опекун, защото е подлагал фамилията си на принуждение.

По-късно артистът въпреки всичко реализира взаимно настойничество над децата. Съдебните разногласия сред някогашните съпрузи продължиха съвсем 5 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР