Инфлуенсърите може да се озоват в гореща вода след вълна

...
Инфлуенсърите може да се озоват в гореща вода след вълна
Коментари Харесай

Инфлуенсъри предупредиха за болната „тенденция на Стив Ъруин“, която ги вижда да позират с „най-смъртоносната змия в света“

Инфлуенсърите може да се озоват в гореща вода след вълна от фигури в обществените медии, които театралничат с най-смъртоносната сухоземна змия в Австралия.

Множество сметки в Instagram демонстрират мъже, облечени в ризи в цвят каки, ​​които подвигат или театралничат до тайпаните навътре в страната, които носят задоволително отрова в едно захапване, с цел да убият 100 човешки същества. Но тези, които избягат живи, може да се сблъскат с различен тип ужилване, защото могат да бъдат санкционирани с повече от 250 000 английски лири и две години отнемане от независимост.

Туристическият екскурзовод на Далечния северен Куинсланд Джеймс Боетчър беше първият, който видя тревожната наклонност преди към 10 години. Той счита, че доста от инфлуенсърите се пробват да копират държанието на починалия Стив Ъруин. Известно е, че Стив беше облизан по лицето от тайпан от вътрешността на страната по време на каскада.

„ Забелязах наклонност, при която хората са се забъркали в играта на обществените медии и ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР